Philips Lumea Prestige IPL szőrtelenítő BRI954/00

-28%
Philips Lumea Prestige IPL szőrtelenítő BRI954/00

Jellemzők:

Philips Lumea Prestige BRI954/00 IPL Szőrtelenítő készülék, SmartSkin érzékelő, 250.000 villanás. 

Tartozék az arc, test, érzékeny területek kezeléséhez.

Ezüst/Fehér Otthon használható, professzionális IPL technológia, bőrgyógyászokkal együtt kifejlesztve.

Az IPL jelentése „intenzíven pulzáló fény. A Philips Lumea gyengéd fényimpulzusokat juttat a szőrtüszőkbe, így a tüszők nyugalmi állapotba lépnek. Ennek következtében a szőrszálak növekedése fokozatosan csökken. Ismételt kezeléseket követően bőre érezhetően sima lesz. A szőrszálak visszanövését megakadályozó kezelés még az érzékeny területeken is biztonságos és gyengéd.

A klinikailag igazolt, bőrgyógyászokkal együtt kifejlesztett Philips Lumea otthona kényelmében teszi lehetővé az egyszerű és hatékony kezelést.

Bizonyítottan gyengéd és hatásos kezelés Objektív tanulmányok alapján a visszanövő szőr mennyiségében 3 kezelést követően akár 92%-os csökkenés mutatható ki. **

Az első négy kezelést kéthetente, majd az ezeket követő nyolc kezelést négyhetente végezze el.

12 kezelés után már hat hónapig tartó, sima bőrt élvezhet. Többféle szőrzet- és bőrtípushoz egyaránt megfelel A Philips Lumea Prestige hatékonyan működik többféle szőr- és bőrtípus esetén.

A természetes sötétszőke, barna és fekete szőrszálakon, valamint a nagyon fehértől a sötét barnáig terjedő bőrszín esetében működik. Az IPL technológia nagy kontrasztot igényel a haj és a bőr színpigmentje között, ezért (ahogy más IPL-alapú kezelések esetében is) a Lumea nem használható fehér, ősz, világos szőke és vörös szőrzet kezelésére, és nem alkalmazható nagyon sötét bőrszín esetén.

SenseIQ technológia a személyre szabott szőrtelenítéshez.

A Lumea SmartSkin érzékelője érzékeli bőrtónusát, és a lehető legkényelmesebb fénybeállításokat jelzi Önnek.

Alkalmazkodik.

Az intelligens tartozékok az adott testrészhez igazítják a kezelési programokat.

Ápol.

Bőrgyógyászokkal közreműködve kifejlesztve és Ön által ihletve, a gyengéd, tartós szőrtelenítésért, még az érzékeny területeken is.

Precíziós arcszőrtelenítő tartozék plusz szűrővel.

Az arcszőrtelenítő tartozék gondosan tervezett, kis méretű, 2 cm2-es kezelőfelületével az arcszőrzet hatékony kezelését teszi lehetővé.

Az ajak felső részének, az állnak és az állkapocs vonalának kezelésére ideális tartozék egy plusz beépített szűrővel is rendelkezik. A készülékre való felhelyezésekor az intelligens tartozék automatikusan beállítja a fénykezelést az archoz.

A nők 84%-a elégedett az arc szőrzetének csökkenésével.

179 990 Ft
Akció: 129 990 Ft
Kezdete: 2021.01.13   Vége: 2021.02.13
Adatok
Adatok
Szállítási idő-
Futárral akár 48 órán belül, Foxposttal 2-4 munkanap.
argep.hu aprohirdetesingyen.hu